Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Σάββατο, 27 Μαρτίου 2010

Γαμήστε τον μισέλληνα Χρυσοχοΐδη ο οποίος επιτέθηκε στα Ο.Υ.Κ. και αποκαλύψτε σε όλους τους έλληνες ότι είναι παιδεραστής!

Προσπαθουν να καταρακωσουν το ηθικο των ενοπλων δυνάμεων ακόμα και των Ειδικων Δυνάμεων ενόψη της επίθεσης των στρατών της Β.Α.Σ.Τ.Ρ.(Βουλγαρια - Αλβανια - Σκοπια - Τουρκια - Ρουμανια) αλλα δεν πρόκειται να τα καταφέρουν και τώρα έκαναν το λάθος να τα βάλουν με τις ειδικές δυνάμεις οι οποίες πρόκειται να τους ισοπεδώσουν, διότι είναι Εχθροί εντός των πυλών χειρότεροι ακόμα και απο τους εξωτερικούς εχθρούς του Β.Α.Σ.Τ.Ρ.

Γαμήστε τον μισέλληνα Χρυσοχοΐδη ο οποίος επιτέθηκε στα Ο.Υ.Κ. και αποκαλύψτε σε όλους τους έλληνες ότι είναι παιδεραστής! Η’ καταντήσατε να φοβάστε να αποκαλέσετε έναν παιδεραστή παιδεραστή; Το κείμενο είναι υπογραμμένο με ονοματεπώνυμο και όλα τα στοιχειά του υπογράφοντος!!! Γαμήστε τους λοιπόν!!!


Δεν ξερουν τα λαμόγια οι καταχραστές τι καλό κάνανε στους έλληνες με αυτή την κινήση τους.Γιατί πες οτι απολύουν αυτόν τον αρχηγό του αγήματος των ΟΥΚ αυτος οταν γινει η εξεγερση με το καλο θα δολοφονησει μονος του 100 προδοτες και άλλους τόσους καταχραστές που ήδη έχουν καταγραφεί σε μαύρες λίστες. ΤΕΛΕΙΑ ...τετοιους θελουμε ... Κάντε και άλλα τέτοια δώρα στους τελευταίους έλληνες πατριώτες μαχητές! Απο εδω και μπρος δεν προκειται τα λαμόγια να τους παιρνει υπνος τα βραδυα γιατι εκτος απο τα μειζερ της ΟΕΑ, θα σκαρφαλώνουν στις βιλες τους ανδρες τον ΟΥΚ με το μαχαιρι στο στομα!!!


Όσο για τους άνδρες της Ο.Ε.Α., σας υπενθυμίζουμε αυτό : http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/12/1500-2500.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου